Svære krydsord

Velkommen til Krydsord.dk’s afdeling for svære krydsord.

Opgaven her på siden skifter hver torsdag, hvor du således får præsenteret en ny ‘svær opgave’ af højeste kvalitet. Ønsker du en daglig, svær opgave – så skal du overveje vores app. Her finder du mange flere opgaver. Se mere nedenfor.

Opgavetypen er henvendt til den seriøse og erfarne krydsordsløser, der ønsker at blive udfordret i meget høj grad. Skulle dette vise sig ikke at være nok, så er kan vi anbefale vores ugentlige ekspert krydsord. Du finder desuden alle vores opgaver lige her.

 

Find mange flere opgaver i app'en

Vi får jævnligt mails fra folk der spørger efter endnu flere opgaver – og selvom vi faktisk synes, at vi er ganske godt med her på siden (med mere end 25 ugentlige opgaver på dansk) så vil vi naturligvis gerne sikrer os, at alle er klar over, at der i vores app, konstant er omkring 130-150 opgaver tilgængelige – og så tæller vi stadig kun de danske opgaver.

Er opgaven for lille? Husk at du kan zoome – enten med din mus, med to fingre på den bærbare computer – eller oppe i indstillinger i din browser.

Er du en sprognørd?

Så er du nok ikke bange for at prøve kræfter med en af vores opgaver på fremmedsprog. Det er et fantastisk hjælpemiddel, og i øvrigt ganske sjovt, hvis man er i gang med at lære et nyt sprog – eller blot gerne vil holde det ved lige:-)

Download vores gratis Krydsords App

5/5
Vores rating er 4.7 i App Store
Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!

Hent vores app!
Masser af krydsord i alle sværhedsgrader!
4.7/5