Ekspert krydsord

Her har du Krydsord.dk’s ekspertkrydsord.

Denne type opgave er henvendt til de virkelig skrappe og måske endda mest stædige blandt vores krydsordsløsere.

Selvom udfordringen her er størst, så er prisen den samme som ved alle andre opgaver, du finder her på Krydsord.dk: 100% gratis. Hvis den alligevel bliver for skrap for dig, kan du overveje at lægge ud med en af vores øvrige opgaver.

Der er tale om krævende og spidsfindige opgaver, som bør sætte de fleste på en enorm prøve. En af vores krydsordskonstruktører har engang sagt:

“Jeg kan sagtens lave en krydsord, der er så svær at den ikke kan løses. Det er den nemmeste sag i verden. Kunsten er at lave den, så folk har en chance.”

Find mange flere opgaver i app'en

Vi får jævnligt mails fra folk der spørger efter endnu flere opgaver – og selvom vi faktisk synes, at vi er ganske godt med her på siden (med mere end 25 ugentlige opgaver på dansk) så vil vi naturligvis gerne sikrer os, at alle er klar over, at der i vores app, konstant er omkring 130-150 opgaver tilgængelige – og så tæller vi stadig kun de danske opgaver.

Du er hermed udfordret til duel!

Der kommer en ny opgave hver fredag.

Er du en sprognørd?

Så er du nok ikke bange for at prøve kræfter med en af vores opgaver på fremmedsprog. Det er et fantastisk hjælpemiddel, og i øvrigt ganske sjovt, hvis man er i gang med at lære et nyt sprog – eller blot gerne vil holde det ved lige:-)

Download vores gratis Krydsords App

5/5
Vores rating er 4.7 i App Store
Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!

Hent vores app!
Masser af krydsord i alle sværhedsgrader!
4.7/5