De små (daglig)

Her finder du de små, daglige opgaver på Krydsord.dk.

Som titlen angiver kommer er der tale om en helt lille krydsord, som kan løses i en lille pause.

Lige som alle andre opgaver her på Krydsord.dk, så er opgaverne gratis.Prøv også vores andre gratis opgaver – eller hvad med at hente vores gratis krydsords app?

Opgaven opdateres én gang i døgnet – dvs. den enkelte opgave kan kun laves i en periode på 24 timer. Herefter udskiftes den med en ny.

Disse krydsord er perfekte hvis du lige har 5-10 minutter, hvor du trænger til at fokusere på noget andet, end dét du ellers har gang i.

Find mange flere opgaver i app'en

Vi får jævnligt mails fra folk der spørger efter endnu flere opgaver – og selvom vi faktisk synes, at vi er ganske godt med her på siden (med mere end 25 ugentlige opgaver på dansk) så vil vi naturligvis gerne sikrer os, at alle er klar over, at der i vores app, konstant er omkring 130-150 opgaver tilgængelige – og så tæller vi stadig kun de danske opgaver.

Er du en sprognørd?

Så er du nok ikke bange for at prøve kræfter med en af vores opgaver på fremmedsprog. Det er et fantastisk hjælpemiddel, og i øvrigt ganske sjovt, hvis man er i gang med at lære et nyt sprog – eller blot gerne vil holde det ved lige:-)

Download vores gratis Krydsords App

5/5
Vores rating er 4.7 i App Store
Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!

Prøv vores app
Altid mere end 100 gratis krydsord!
4.7 i App Store
4.7/5