Brasilianske krydsord

Her finder du Krydsord.dk’s brasilianske krydsord. Da det officielle sprog i Brasilien er portugisisk, kan der opstår lidt forvirring – men da opgaverne er udført af vores brasilianske kollega, har vi valgt at kalde dem ‘brasilianske krydsord’ – men sproget er altså portugisisk. De meget sprogkyndige vil dog hurtigt opdage, at det er en brasilianer og ikke en portugiser, der har konstrueret opgaverne.

Opgaven er helt gratis at løse, og her på siden kommer der en ny hver eneste dag, så tag et kig ind igen i morgen – og dagen efter hvis lysten skulle være til det. 

Find mange flere brasilianske krydsord i app’en!

Muligvis har du opdaget, at vi i app’en har de eksotiske krydsord på bl.a. brasiliansk / portugisisk – og nu findes den altså også her. Men som med alle sprog – også dansk – gør det sig gældende for de brasilianske krydsord, at det er i app’en de fleste krydsord findes. 

Så skynd dig at hente vores gratis app, hvor du – som det gælder for alle sprog – enten kan løse gratis brasilianske krydsord, eller for 19 kr. om måneden eller 99 kr. for et helt år, kan løse krydsord helt uden at blive generet af reklamer.

I app’en finder du hvert år mange tusinde opgaver fordelt på hele 7 sprog – lige til at gå til.

Se alle vores krydsord på fremmedsprog.

Er du en sprognørd?

Så er du nok ikke bange for at prøve kræfter med en af vores opgaver på fremmedsprog. Det er et fantastisk hjælpemiddel, og i øvrigt ganske sjovt, hvis man er i gang med at lære et nyt sprog – eller blot gerne vil holde det ved lige:-)

Download vores gratis Krydsords App

5/5
Vores rating er 4.7 i App Store
Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!