Krydsord til børn

Krydsord til børn kan godt være svære at finde – især online.Men naturligvis kan du finde dem her på Krydsord.dk, hvor vi har en hel sektion med gratis krydsord til børn.

Der er masser af tegninger, og ingen brug af svære voksen-ord. Det er rent faktisk børnekrydsord – og ikke bare lette krydsord med tegninger i.

OBS: vi er gået tilbage til kun at have en ugentlig opgave på hjemmesiden – ønsker man at løse flere opgaver end dette, skal man blot hente vores gratis app. Der er altid 30 tilgængelige børnekrydsord i appen.

Lige som alle andre opgaver på Krydord.dk, er det naturligvis gratis* at løse alle dem du har lyst til.

Krydsord til børn – løs den her:

Interesseret i flere opgaver og sværhedsgrader? Se alle opgaver her.

*Siden denne tekst første gang blev skrevet, har vi oprettet en betalingsversion af vores app – det har ikke gjort den oprindelige version dårligere (tværtimod er der kommet mange flere opgaver) men der er vises ingen reklamer i den betalte version, og man kan gøre opgaverne tilgængelige selv når man er offline.

Vi nyder at kunne tilbyde folket gratis opgaver, men sætter naturligvis også storr pris på, at flere og flere vælger at betale det lille månedlige beløb – det har stor betydning for os og vores virke.